Lost My Name – O carte specială, cu numele copiilor noștri în ea

Apr 13, 2016 by

Lost My Name – O carte specială, cu numele copiilor noștri în ea

Vreau să vă povestesc despre o carte minunată, pe care am descoperit-o aseară online, întâmplător, ascunsă într-una din postările sugerate de Facebook… Mi-a atras atenția, am intrat pe site și iată-mă, după numai o zi, așteptând cu înfrigurare să primim pachetul! 😀

Timpul e scurt, mă grăbesc așadar să povestesc despre această carte, pentru că durează minimum două săptămâni până este printată și expediată, așa că există o șansă mică să poată fi primită până la Paști, dacă doriți să faceți un asemenea cadou copiilor voștri sau altor copii. (Eu am plasat comanda astăzi și timpul estimat pentru livrare este între 22 și 29 aprilie).

Despre ce este vorba?

Lost My Name este o carte interactivă, cu număr variabil de pagini, creată după chipul și asemănarea copiilor noștri, purtând personajele chiar pe urmele numelui lor. Potrivite în special pentru copiii între 2 și 6 ani (dar o bună surpriză pentru oricine! 😛 ), c ărțile ”The Little Girl who Lost Her Name” sunt violet și oferă 3 personaje (o fetiță blondă, una brunetă și una de culoare), iar ”The Little Boy who Lost His Name” sunt turquoise și au aceleași 3 personaje, în varianta ”băiețel”. Se pot comanda în 10 limbi diferite (engleză- UK și US, germană, spaniolă, portugheză, franceză, italiană, olandeză, suedeză, daneză) și există speranțe să se editeze, în curând, chiar și în limba română, dacă există interes crescut pentru așa ceva.

Personajele sunt fetițe sau băieței care se trezesc de dimineață și descoperă cu uimire că și-au uitat numele, așa că pornesc într-o aventură magică în căutarea numelui lor, călătorie în care întâlnesc o mulțime de personaje simpatice! De la acestea află, pe rând, câte o literă a numelui pierdut. La final copiii se întorc acasă, regăsind pe ultima pagină a cărții chiar numele lor! 🙂

Carte personalizata Lost My NameCarte personalizată Lost My Name

Numele copiilor pot fi simple sau compuse și pot avea până la 12 caractere lungime. Astfel, numărul de pagini al cărții este și el variabil,  în funcție de lungimea numelui ales. Mai mult de atât, pentru fiecare literă există variante diferite de personaje, astfel încât aventurile micuțului sau micuței protagoniste pot fi alese în funcție de ce știe părintele că i se potrivește fiecărui copil. La final iese o carte minunată, cu ilustrații vesele și text amuzant… și, credeți-mă, veți fi tentați să construiți câte o carte pentru numele fiecărui membru al familiei – mic sau mare, așa de frumoase sunt!

Carte personalizata Lost My NameCarte personalizată Lost My Name

Pe prima pagină a cărții se poate face o dedicație personalizată, de care se va bucura fiecare copil,  iar pentru mai multe cărți comandate există un plan de reduceri, de la 5% la 25%. Aici găsiți toate informațiile legate de personalizare, număr de pagini, preț (19,99£), reduceri, expediere etc.

Eu mi-am petrecut întreaga după-amiază încercând să mă hotărăsc ce personaje să aleg pentru numele fetelor mele! Ba chiar am făcut simulări cu numele meu, al lui D., dar și al copiilor altor prieteni, doar de dragul de a vedea ce alte personaje și scenarii sunt pregătite… și mi-au plăcut toate!

Nu e de mirare că aceste cărți sunt atât de populare, de vreme ce deja peste 1,5 milioane de bucăți au fost comandate, în aproape 170 de țări… mi se pare uimitor cum o idee atât de frumoasă nu a fost pusă în practică mai devreme deja, în acest format interactiv, atât de simplu.

The Amazing Alphabet who Appeared in the Night

După fiecare comandă primiți un cod personalizat pe care îl puteți oferi prietenilor, aceștia primind o reducere de 15% iar ulterior veți primi și voi gratuit o altă carte, realizată în aceeași manieră, dacă minimum 3 prieteni vor plasa la rândul lor o comandă, folosind codul oferit de voi. Carte se numește ”The Amazing Alphabet who Appeared in the Night” și este numai bună de învățat alfabetul limbii engleze.

Aici aveți codul nostru de reducere 15%, dacă v-am convins să faceți și voi o comandă. 😉

Sper ca în cel mult două săptămâni să vă pot arăta exact cum sunt cărțile noastre!

______________________

Update: Iată și review-ul nostru, în format video: Book Review: The Girl Who Lost Her Name.

Enjoy! 😉

3 Comments

 1. Lavinia

  Buna! Din pacate, nu ne-au oferit reducere folosind link-ul de la tine 🙁

  • Carla

   Îmi pare rău!
   Ai comandat deja cartea? Probabil link-ul a expirat și ar trebui să verific să se actualizeze… deși când întru eu pe link nu-mi apare nicio eroare.

   • Carla

    Am verificat chiar acum din nou… și linkul duce către o pagină care cere datele noului client (nume și adresă de email) pentru a primi codul de reducere personalizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.