Ce punem anul acesta în ghetuțe? Concurs Usborne

Nov 22, 2015 by

Ce punem anul acesta în ghetuțe? Concurs Usborne

În urmă cu un an găzduiam, cu bucurie, un concurs ale cărui premii – constând în cărți marca Usborne – au fost oferite cu drag de către prietenii noștri de la Cufărul Cărților. Pentru că cititorii noștri s-au bucurat de micul nostru concurs, ne-am gândit să vă oferim și în acest an două cărți pe care să le puneți în ghetuțele micuților voștri, de Moș Nicolae.

Nu e un secret, pentru cei care iubesc cărțile și vor să transmită dragostea pentru lectură și copiilor lor, niciodată cărțile din casă nu vor fi prea multe. 🙂 Se apropie luna cadourilor și atât librăriile, cât și site-urile online ne propun nenumărate titluri de iarnă, cărți festive de care ne bucurăm și noi părinții, în egală măsură cu copiii… oferta este din ce în ce mai variată de la an la an și buzunarele noastre vor avea mult de suferit dacă ne lăsăm pradă tuturor tentațiilor! 😀 Iar apoi, după ce feeria lui Decembrie trece și punem cu grijă, în raft, cărțile dedicate Crăciunului, ne rămâne timp berechet să ne reîntoarcem atenția către cărțile cu alte tematici, fie ele de povești sau didactice, fantastice sau religioase, de colorat sau de studiat cu maximă atenție… Aceasta este și ideea noastră: să vă oferim două titluri de carte la care copiii se vor întoarce din nou și din nou în anii ce vor urma, asimilând în timp din ce în ce mai multe informații interesante!

Nu am reușit să scriu pe blog foarte multe lucruri în această toamnă, însă din scurtele postări din ultima vreme cred că a devenit evident interesul nostru pentru filozofia Montessori, pentru materialele didactice extraordinare care facilitează învățarea, oferindu-i copilului șansa unei dezvoltări la potențial maxim, eliberat de constrângerile, limitările și condiționările sistemului de învățământ tradițional. Așadar, premiile pe care vi le propunem în acest an în cadrul acestui mic concurs se înscriu în această sferă de interes, fiind instrumente excelente de descoperire și învățare:

see-inside-usborne-cufarul-cartilor”See Inside Your Body” și ”See Inside the Universe” sunt două cărți minunate, care vor răspunde la o mulțime dintre întrebările copiilor legate de ceea ce este vizibil și invizibil în spațiu, legate de cine suntem noi și cum am apărut în univers și, pe de altă parte, la întrebările legate de funcționarea internă a acestei extraordinare mașinării – corpul uman. Cele două cărți conțin peste 50 de ferestre fiecare, în interiorul cărora copiii vor descoperi informații în mod interactiv, textul fiind însoțit de ilustrații elaborate, atent detaliate. Informațiile prezentate în interiorul cărților pot fi ușor corelate cu alte materiale didactice, de tip Montessori sau de orice alt tip, astfel încât învățarea să se desfășoare într-un mod dinamic și atractiv pentru copii.

Ce ai de făcut pentru a primi aceste cărți în dar?

1. Intră pe pagina de Facebook a prietenilor noștri de la Cufărul Cărților și alege un titlu de carte pe care ți-ar plăcea să-l oferi copiilor tăi, de Crăciun. Aici găsești ofertele lunii noiembrie… vei descoperi o mulțime de cărți cu tematică de iarnă, la prețuri speciale, din care poți pregăti cadouri pentru toți copiii pe care îi îndrăgești.

Un ”Like” oferit paginii Cufărul Cărților este de ajutor tuturor: noi vom ști că publicațiile Usborne ajung în mânuțele a tot mai mulți copii, iar pe ține te va ține la curent, în viitor, cu noile apariții de carte, cu ofertele speciale, reducerile și lichidările de stoc.

2. Arată-ne ce carte ți-a făcut cu ochiul, punând link-ul acesteia la postarea concursului nostru… apoi tag-uiește o prietenă/un prieten, care să ducă mai departe – dacă dorește – vestea micului nostru concurs și oferă un ”Share” concursului nostru.

Tu și prietena ta/prietenul tău veți putea câștiga, în tandem, cele două cărți puse de noi la bătaie. 😉

Lista de participare este deschisă de duminică, 22 noiembrie, orele 11:00 până joi, 26 noiembrie, orele 18:00. La finele săptămânii, cu ajutorul random.org, vom stabili cuplul de câștigători și vom expedia coletul, astfel încât premiile să ajungă în timp util în ghetuțele copiilor voștri.

Mult succes și lectură frumoasă!

Concurs Usborne Cufarul Cartilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.