Celebrăm venirea iernii cu un concurs minunat!

Dec 1, 2014 by

Celebrăm venirea iernii cu un concurs minunat!

Bună dimineața, La Mulți Ani România!

Anul acesta mi-am propus, la fel ca și anul trecut, să dau un aer festiv lunii Decembrie, implicit Sărbătorilor de Iarnă, pe care le iubim atât de mult! Avem o mulțime de lucruri de sărbătorit, lucruri pentru care să fim recunoscătoare… și Decembrie este o lună perfectă pentru a ne face ordine în gânduri, pentru a găsi timp să le oferim celor dragi un gând bun și pentru a privi în jurul nostru și a mulțumi (Cerului, divinității, nouă înșine sau partenerilor noștri) pentru familiile minunate pe care le avem!

În familia noastră, așa cum am mai povestit, luna Decembrie este specială (și scriu numele lunii cu majusculă tocmai pentru că este o lună a sărbătorii continue), de la cap până la coadă. Decembrie începe cu aniversarea zilei mele de naștere, continuă cu Moș Nicolae – cel aducător de cărți minunate de iarnă, urmează apoi zilele agitate ale lui mijloc-de-decembrie-muncitoresc, în care casa noastră ”suferă” mai întâi o curățenie până în cele mai ascunse unghere, apoi un lifting vesel cu globuri, luminițe și diferite decorațiuni… iar spre final se umple de arome dulci, colinde și seri tihnite,  în jurul bradului, în așteptarea lui Moș Crăciun… Noaptea de Ajun ne găsește colindând până dimineața pe la rude și prieteni, boieri mici și mari, iar în dimineața de Crăciun desfacem cadouri pe trei generații, ne bucurăm de prezența familiei, ne gândim la toți cei dragi și, cu nostalgie, aruncăm o ultimă privire, în urmă, anului care tocmai ni s-a dus, înainte de a ne face planuri pentru cel care va să vină…

Dincolo de semnificația religioasă a Crăciunului, luna Decembrie reprezintă timp special în familie, proiecte cu copiii, prăjituri, miros de brad, frenezia cumpărăturilor și cadouri frumos împachetate în toiul nopții, culoare și bucurie... Pe măsură ce fetele cresc, Sărbătorile devin tot mai frumoase… ele mă ajută la ”treabă”, vin cu idei despre cum să decorăm căminul nostru, fac planuri și liste pentru Moș Crăciun, ascultă cu încântare tot mai mare povești de iarnă… Și iată motivul pentru care, anul acesta, vom începe din timp pregătirile pentru Crăciun, antrenându-le pe fete în activități creative în fiecare zi. Avem în plan realizarea unui mic Calendar de Advent, cu ajutorul căruia sper să putem bifa, în fiecare zi, o activitate specială. Vreau să citim multe povești de iarnă, vreau să le vorbesc fetelor despre Crăciun și semnificația sa religioasă, vreau să confecționăm mici cadouri pentru cei dragi, să continuăm tradiția căsuței de turtă dulce începută iarna trecută și, nu în ultimul rând, vreau să vă ofer și vouă, cititorilor noștri în număr tot mai mare, un semn de mulțumire pentru că ne urmăriți și ne trimiteți atâtea gânduri frumoase, mereu!

Așa că, împreună cu prietenii noștri de la Cufărul Cărților, vă invităm să celebrăm apropierea Crăciunului cu un concurs în ton cu atmosfera caldă și atât de plăcută a Sărbătorilor de Iarnă, pe care cu toții le iubim atât de mult!

Ce vă oferim? 😛

Două minunate cărți tematice, alese cu grijă din cufărul cu cărți Usborne, pe care copiii voștri se vor bucura cu siguranță să le descopere sub brad! Cele două premii vor fi oferite, prin tragere la sorți, în cadrul a două extrageri separate organizate luni – 8 decembrie, la care vor participa toți cei care ne vor lăsa un comentariu valid în cursul acestei săptămâni.

Christmas patterns to colour” – o carte de colorat aparte, pe care vă provoc să o explorați împreună cu copiii voștri și să faceți echipă ( sau vă întreceți :P) în combinat culorile, căci e atât de bine – chiar și din când în când – să găsim timp să ne jucăm cu cei mici, amintindu-ne de copilărie…

și…

The Snowy Day – o poveste fermecător de simplă, pentru copii de toate vârstele, ilustrată într-un mod minunat, în interiorul căreia vom descoperi întreg farmecul zilelor de iarnă: sclipirile albe ale zăpezii, bucuria copiilor ieșiți la joacă, micile viețuitoare somnoroase, omul de zăpadă cu ochișori veseli și nas portocaliu… Abia aștept să le ofer și fetelor mele această carte, sunt convinsă că vor fi fascinate de frumusețea imaginilor sale! <3

Ce așteptăm în schimb? 😛

1. Vă invităm să le faceți o vizită prietenilor noștri de la Cufărul Cărților. Un ”Like!” ne va da de știre că  ați descoperit cărțile minunate marca Usborne, din albumele lunii Decembrie. Luați cu voi și o busolă, s-ar putea să vă pierdeți între titlurile de Crăciun! 😉

2. După ce reușiți să vă desprindeți de acolo, vă așteptăm înapoi – pe pagina de Facebook a blogului nostru (sau chiar aici pe blog), pentru a trimite o urare de Sărbători către doi prieteni dragi, pe care să-i tag-uiți în comentariul vostru.

Fiecare urare făcută vă va înscrie în tragerea la sorți pentru câștigarea cărții ”Christmas patterns to colour”. Avem și un bonus: cei doi prieteni tag-uiți vor câștiga câte un voucher de 20% reducere pentru prima comandă pe care o vor lansa către Cufărul Cărților.

Le puteți trimite un mesaj, pe rând, tuturor prietenilor din lista voastră… Curaj, e prilejul perfect pentru a le oferi un gând bun, din suflet, tuturor celor pe care îi iubiți sau apreciați!

p.s. Nu vă cerem ”Like!” și pentru pagina noastră… știm că sunteți prietenii noștri, deja. 😉

3. Iar dacă v-a făcut cu ochiul minunata poveste The Snowy Day”, o puteți câștiga arătându-ne o poză cu copilul/copiii voștri, bucurându-se de o zi cu ninsoare. Fotografia nu trebuie să fie din acest an, dar trebuie musai să ne facă să ne dorim să vină cât mai repede zăpada! 😛

Pentru a participa la această a doua tragere la sorți, încărcați o fotografie pe pagina de Facebook a blogului nostru sau doar linkul către o poză de iarnă de pe profilul personal. Ne vom bucura să-i vedem pe toți cei mici descoperind magia iernii!

E iarnă, e veselie, e vremea gândurilor bune și a surprizelor pentru cei apropiați… vă invităm, așadar, cu mult drag la concurs și abia așteptăm să citim urările voastre!

Concurs Usborne

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

  1. La multi ani fericiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.