35

Dec 4, 2014 by

Am împlinit, ieri, 35 de ani. Cu puțin noroc, sunt undeva la jumătatea vieții mele. Cu puțin efort, sper ca și anii următori să fie la fel de plini și de frumoși ca și aceștia. Cu puțină încredere, sper să nu încep să mă simt bătrână nici în anul care vine. 🙂

Sunt împăcată, liniștită, fericită.

Mi-aș pune o dorință, dar prefer să mă bucur de ceea ce am, de ceea ce simt… fără să-mi doresc în permanență mai mult de atât. Dincolo de material, aș vrea doar să pot pune frână timpului. Să-i încetinesc zborul, să lungesc minutele, orele și zilele, să pot să trăiesc și să absorb TOTUL.

35 ani

Obișnuiesc ca în fiecare an, de ziua mea, să fac câteva poze ”festive”, cu familia. Mi-e drag tare apoi să mă uit în urmă, să-mi amintesc cum a fost în ceilalți ani, ce am făcut, ce am simțit… Acestea suntem noi, cele din 3 decembrie 2014.

Related Posts

Share This

9 Comments

 1. La multi ani! Si felicitaei pentru familia frumoasa

 2. La multi ani. Doamne cat is de frumoase fetele tale 😉

 3. Elena

  La multi ani fericiti si sanatosi!

 4. fedo

  Beautiful!!!

 5. Simona

  La multi ani,Carla!Ani frumosi si impliniti ca acestia.Mi-a placut mult ce ai spus…cu dorinta,uneori mi-e teama sa nu fiu nerecunoscatoare,dorindu-mi altceva decat “atat” pentru totdeauna.Zile frumoase si senine alaturi de cei dragi sufletului tau.

 6. La multi ani! Eu implinesc imediat 36 dar sunt o mamica tanara si fericita si am un baietel minunat.

 7. Carla

  Cu mare întârziere, mulțumesc încă o dată pentru urări!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.