#PositiveChallenge, ziua 2/7

Aug 21, 2014 by

#PositiveChallenge, ziua 2/7

Ziua de astăzi a fost dedicată răsfățului… ca între doamne. 😉

Dincolo de promisiunea de a fi conștient-fericită timp de 7 zile la rând, a stat provocarea de a le face pe fete fericite întreaga zi, valsând cu atenție pe terenul minat al vârstei de 4 ani și jumătate, când furtuna mă poate doborî din orice :). Mi-a reușit, în mare parte, nu cu mici eforturi, dar a meritat, căci zilele de răsfăț ne scot mereu din rutină, încărcându-ne cu un plus de energie pozitivă.

1. Aromele copilăriei. Cremă de zahăr ars, ciocolată caldă și cremoasă, dar mai ales sote de morcovi – cu unt, miere și mult lapte, un sos dulce care a rămas favoritul copilăriei mele… M-am bucurat de fiecare aromă în parte de fiecare dată când am intrat în bucătărie, le-am savurat cu încântare, le-am oferit fetelor mele din bucuria mea.

2. Joaca ”de-a machiatul”. Ne-am distrat întreaga dimineață! Farduri de pleoape, de obraz, tușuri, pudre, rujuri, creioane de buze și ochi… toate recipientele și cutiuțele cu pudre și farduri au fost deschise, inspectate, mirosite, încercate pe fețele lor sau a mea.

Make-up fetite

N-am scăpat nici eu, trecând de la cucoană isteric machiată, la pirat cu ochi negru, apoi la piele-roșie, cu dungi tribale pe întreaga față, sfârșind cu o mustăcioară pentru care Hitler m-ar fi invidiat de moarte. Aș face asta în fiecare zi, dacă nu s-ar plictisi fetele de mine. Ce poate fi mai relaxant decât să stau cu orele întinsă confortabil pe canapea, moțăind, timp în care fetele să întindă vopselei pe mine?! 😀

Girlie make-up

3. Un pahar de vin roșu, demi-sec. Mesele copioase ale acestei zile n-ar fi fost nimic fără un pahar din vinul meu preferat, Shiraz… sunt dintre cei care nu găsesc relaxare mai mare decât într-un deget de vin, sorbit într-un moment de răgaz, la finele zilei, dintr-un pahar frumos, cu picior, rotind licoarea agale, pe pereții paharului… Ca-n filme! Alicia Florrick obișnuia să facă așa la finele fiecărei zile, odată ajunsă în intimitatea căminului ei. La fel și Claire Underwood, în momentele sale de liniște și relaxare. La fel și eu, în intimitatea căminului meu, în momentele mele dedicate mie…

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.