Despre îngheţată şi pupicii de eschimoşi

Apr 28, 2013 by

summer girls

– Mami, veau să prind ceiul şi să-l stâng taie în baţe!

I-am zâmbit, aşa cum stăteam  amândouă lungite pe spate în hamacul din grădina unchiului meu, cu ochii îndreptaţi spre cerul de un albastru curat, peticit pe alocuri cu nori creţi şi pufoşi.

Îmi pace aşa de taie! a continuat ea, întinzând mâinile ca şi cum ar fi vrut să prindă cu adevărat cerul în palme. Oooof, e pea sus! a exclamat dezamăgită în momentul următor, întorcându-se în schimb spre mine şi prinzându-se cu mânuţele de gâtul meu. Pupic de eschimoş!!! a exclamat veselă din nou, frecându-şi năsucul de nasul meu, energic, pentru ca în momentul următor s-o zbughească la joacă, sărind din hamac şi dezechilibrându-mă total.

Am râs amândouă, ea încântată de felul în care mă legănase, involuntar, în pânza verde…eu fericită că am primit o îmbrăţişare mare cât cerul şi un pupic de eschimoş, într-o după-amiază de aproape vară.

În doar câteva momente Sofia a fost şi ea prezentă în braţele mele, parcă pentru a compensa absenţa anterioară din obişnuitele noastre trio-uri de tandreţe.

Te iubec aşa de taie! mi-a mieunat în ureche, pisicindu-se în braţele mele, căutând să se ghemuiască cât mai confortabil pe pieptul meu. Nu veau niciodată altă mami! a continuat, frecându-şi şi ea năsucul de al meu şi apoi cadorisindu-mă şi cu un pupic zgomotos, cireaşă pe vârful… nasului. Eşti dăguţă ca o îngheţată! Şi a fugit după soră-sa, chiuind.

E atâta drăgălăşenie şi spontaneitate în declaraţiile lor de iubire, încât mi se taie respiraţia de câte ori primesc un asemenea “cadou”. Este absolut senzaţională vârsta de 3 ani!

cute summer girls

Related Posts

Share This

5 Comments

 1. MARIBELL

  SUPERB….NU AM CUVINTE CARLA, CE FETE INTELIGENTE AI !!!! BRAVO

  • Carla

   🙂 Iubirea nu are mai nimic de-a face cu inteligenţa… Eu mă bucur că sunt deschise cu noi, că exprimă ceea ce simt, că se simt la rândul lor iubite şi fericite…

 2. Monica

  Mi-a fost dor de voi frumoaselor!!! Iubiti-va mult!!!

 3. Madalina Voicu

  sunt minunate…e o placere sa va citesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.