Mici accidente în universul măzărichilor

Jul 23, 2010 by

Prima întoarcere a Nataliei de pe spate pe burtă a avut un deznodământ dezastruos. Le pusesem una lângă cealaltă, ridicate ușor pe două perinițe, sporovăind pe limba lor și gesticulând energic din mânuțe, în timp ce se priveau cu mare curiozitate și interes. Le-am lăsat așa și am ieșit din cameră.

După câteva minute am auzit un plâns înfundat, dar din ce în ce mai puternic… Plâns înfundat?! Nu aveau păturică, să și-o tragă pe față… și nici altceva cu care să-și astupe gura vreuna dintre ele... Am fugit în cameră și m-am oprit în ușă să râd, ca o mamă denaturată ce sunt 😀 , în timp ce în fața ochilor mei se derula următoarea scenă: în exces de zel, Natalia reușise cumva să se întoarcă pe burtă, înspre Sofia. Numai că, probabil din cauza periniței ce o ținea ridicată, s-a răsturnat oblic, undeva peste Sofi, ajungând cu capul fix la subțioara ei. Din cauza poziției incomode, Nati nu reușea să-și mai ridice capul din pernă și dădea din mânuțe și din piciorușe cu toată puterea, ca un scafandru, pe uscat, lovind-o în acest timp – cu una din mânuțe – pe Sofia… Iar ceea ce a fost priceless în tot acest tablou, a fost reacția Sofiei care, impacientată, dădea și ea din mânuțe cu toată puterea, presându-i  Nataliei capul în pernă și împingându-și surioara de pe ea… Ochii Sofiei erau mari cât cepele, se roteau uluiți în orbite în timp ce întreaga ei față părea să exprime un singur gând: luați-o de aici!!! luați chestia asta de pe mine!!!

***

Dimineața aceasta am servit “gem de caise” în loc de mic dejun.

Am pierdut numărul accidentelor cu pampersul ale Nataliei, dat fiind că ele se întâmplă cam în fiecare zi… Însă Sofia s-a hotărât să doboare recordurile și în dimineața aceasta m-a fericit întru totul. Nu mai avea rost s-o fotografiez pe Sofi, lăsăm dezastrul pe seama imaginației fiecăruia… am reușit doar să imortalizez un crac al propriei mele pijamale, care s-a întâmplat să aibă ghinionul de a o susține sub funduleț, în timp ce o țineam în brațe. Cred că am folosit un pampers cu gaură în mijloc, ca la gogoașă, altfel nu-mi explic!… 😀

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. Eheeeee…..si cate”accidente” or sa mai urmeze :D.Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.