Review: The Girl Who Lost Her Name

May 12, 2016 by

Review: The Girl Who Lost Her Name

Cu câteva săptămâni în urmă povesteam cu entuziasm despre cărțile  ”Lost My Name” (”The Girl Who Lost Her Name” și ”The Boy Who Lost His Name”), pe care le descoperisem pe internet și mă grăbisem să le personalizez cu numele fetelor mele. Fără să le fi văzut, eram deja încântată peste măsură de această idee, iar atunci când cărțile au ajuns la noi, entuziasmul a fost și mai mare, căci poveștile sunt exact așa cum le citisem în momentul pregătirii paginilor cărții…  vesele, blânde, amuzante, incitante. Iar bucuria fetelor, chiar și la a doua, a treia și următoarele re-citiri ale cărților, a fost totală!

Am realizat un material video, în care se pot observa toate detaliile legate de structura cărților și de imaginile din acestea, astfel încât cuvintele sunt oarecum de prisos. Ce vreau să menționez, însă, este că odată primite cărțile am ajuns la concluzia că ele pot constitui un cadou special și pentru adulți, nu doar pentru copii, așa că voi avea pe listă această opțiune pentru următoarele aniversări ale celor dragi.

Iată și câteva informații ”tehnice”: cărțile au număr variabil de pagini, în funcție de numele personajului, limita maximă de caractere fiind 12 (se pot folosi două prenume, cu cratimă între ele). Tiparul este de bună calitate, pe hârtie groasă, mată, iar formatul este apropiat de A4, ușor de ținut în mâini de copii. Nu în ultimul rând, prețul ei este de 19.99£ (transportul fiind gratuit oriunde în lume). Nu reiau restul detaliilor legate de personalizarea cărții, pentru că am scris deja aici toate informațiile: Lost My Name – O carte specială, cu numele copiilor noștri în ea.

Dar mai bine las imaginile să vă distreze și pe voi, așa cum ne-au distrat și pe noi… Iar dacă aveți răbdare să urmăriți, în cea de-a doua jumătate a clipului Sofia povestește, cu cuvintele ei, întreaga acțiune a cărții ce îi poartă numele. 🙂

P.s. Iar dacă doriți să comandați și voi o carte de acest fel și vă interesează reducerea de 15%, puteți utiliza în continuare codurile noastre promoționale (sau ale altora, desigur):

http://www.lostmy.name/friends/carla-banu-7

http://www.lostmy.name/friends/carla-banu-5

http://www.lostmy.name/friends/carla-banu-1

Nu știu de ce avem atâtea linkuri de oferit prietenilor, dar sper să profitați de ele în număr cât mai mare și, dacă vă ajunge în mâini o asemenea carte, să vă întoarceți aici să ne spuneți dacă v-a plăcut. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.