Butterflies

Jun 21, 2012 by


Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/clients/client2/web5/web/wp-content/uploads/et_temp/DSC_7746-89631_218x218.jpg) is not within the allowed path(s): (/home:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp:/var/cpanel/php/sessions/ea-php74:/usr/local/lsws) in /home/jocurbanro/public_html/wp-content/themes/Magnificent/epanel/custom_functions.php on line 1020
Butterflies

Aţi simţit vreodată că trăiţi mai mult decât ceea ce puteţi “pune” în cuvinte? Că se întâmplă atâtea lucruri frumoase, că viaţa e atât de plină… încât multe din aceste întâmplări se pierd nedrept de repede, fără a mai reuşi să dosiţi în sertăraşele sufletului toate aceste minunate amintiri?

Ei bine, viaţa noastră se derulează zi după zi pe tiparul unei aparente stări de dolce far niente, în spatele căreia însă e un adevărat spectacol de culoare, o cascadă nesfârşită de zâmbete (şi lacrimi), un curcubeu de emoţii… numai pentru noi.

Ecuaţia vieţii noastre e foarte simplă: trăim mai mult decât pot eu filma sau fotografia, fotografiez mai mult decât pot scrie, scriu mai mult decât aş vrea să citesc… şi totul se învârte cu repeziciune, uneori extrem de obositor, alteri lăsându-mi impresia unui foc de artificii, care aş vrea să nu se mai termine niciodată!

Vorbind de artificii şi petreceri, cu puţin timp în urmă – mai precis pe 26 mai, pentru ţinere (a)minte – am participat la o nuntă în familie, unde fetiţele noastre au făcut deliciul tuturor invitaţilor şi aparatelor de fotografiat. Nu am mai ajuns să scriu despre această zi, dar era mare păcat să las imaginile pierdute în folderele calculatorului, alături de atâtea altele de la evenimente speciale, atât de speciale încât am vrut să le dedic un timp al lor pentru a putea să le arăt pe îndelete, când – de fapt – a doua zi am reintrat în vârtejul vieţii noastre cotidiene şi am uitat cu desăvâşrire să mă mai ocup de aceste idei…

Iată-le, deci, pe micuţele noastre fluturaşe, trăindu-şi bucuria împreună, ferite de aglomeraţia specifică acestui fel de evenimente, preocupate de joacă, de flori, de a fi copile de numai 2 anişori.

Şi iată-ne, alături de ele, părinţi fericiţi.

5 Comments

  1. Lavinia

    Vai cat sunt de frumoase!!!

  2. Manu

    BIIIG Like!! Si fara alte comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.