Vă mulţumesc.

Apr 19, 2012 by

Vă mulţumesc.

Momentele ca acestea, când scriu aici lucruri cu sufletul şi primesc atâtea răspunsuri minunate, sunt dovada cea mai frumoasă că acest refugiu virtual nu este nici pe departe o pierdere de vreme şi, cu atât mai puţin, motiv de ironie din partea celor “cerebrali” şi fără timp de irosit pe internet.

Mă gândesc câţi prieteni mi s-au perindat prin viaţă în ultimii ani, cât de mulţi au plecat fără măcar să lase loc de “bună-ziua” şi cât de puţini au venit în locul lor să umple această nevoie firească de interacţiune, de socializare… mă gândesc cât de puţin timp am, de fapt, pentru a ieşi la o cafea cu o prietenă, sau pentru a ajunge la vreo întâlnire între mămici… şi faptul că pot scrie aici, dar mai ales că pot primi feedback pentru ceea ce scriu, mi se pare extraordinar!

Am cunoscut virtual, prin intermediul acestui blog, câteva femei minunate, pe care le preţuiesc enorm şi care au mereu un cuvânt bun să-mi întoarcă, tocmai atunci când am nevoie mai mult! Sunt femei, mame, cu care împărtăşesc aceleaşi valori, aceleaşi hobby-uri, aceleaşi griji şi speranţe… Sunteţi voi. Şi sunteţi mereu aproape, mereu atente să lăsaţi aici un semn al simpatiei voastre, un semn că nu sunt singură niciodată pe acest blog! Ce mi-aş putea dori mai mult de la prietenele mele, dacă ne-am cunoaşte real?!

Şi, totodată, s-a întâmplat ca blogul acesta să adune în timp un numar tot mai mare de cititoare, a căror “voce” o aud de fiecare dată când scriu despre ceva delicat, personal… Sunt la fel de recunoscătoare vouă, mamelor care îmi scrieţi pentru prima dată sau îmi lăsaţi mesaje pe Facebook sau email, mesaje de suport în care îmi povestiţi experienţe de viaţă similare, dând tuturor acestor texte un rost aparte: acela de a arăta că ceea ce simţim, ca mame, nu este de neînţeles, nu este singular… şi, aşa cum simt eu, devine mult mai puţin copleşitor un gând care-şi găseşte undeva ecou, chiar şi pe internet (sau mai ales aici), făcându-ne să ne simţim cumva înţelese, ajuntându-ne să găsim răspunsuri şi să învăţăm din experienţele de viaţă ale celorlalţi…

De fiecare dată când avalanşei mele de cuvinte îi urmează o avalanşă de răspunsuri, atât de frumoase, de încurajatoare, mă simt copleşită. Pentru toate acestea vă mulţumesc.

Related Posts

Tags

Share This