Şi încă ceva…

Mar 5, 2012 by

Pentru că, uneori, filmele sunt desprinse din viaţă… şi viaţa pare ruptă dintr-un film ce-am vrea să nu-l fi vizionat nicicând.

Nu este un exerciţiu uşor pentru părinţi vizionarea acestui film, dar ar trebui să o facem cu toţii – pentru perspectiva ce o oferă asupra fragilităţii vieţilor noastre, dar şi pentru că spune lucrurilor dureroase pe nume într-un fel blând şi aproape liniştitor.

… Şi, poate, chiar şi pentru că te lasă să speri că până şi cele mai cumplite drame pot primi, măcar în filme, un fel de happy-end.

Rabbit Hole. Cumplit de real.

Related Posts

Share This

2 Comments

 1. Natalia

  … Mi-am pus aceasta intrebare de mii de ori. Si nu am primit niciun raspuns. SI nici nu mai pun asa intrebari! Ca n-o sa primesc raspuns – sau – nu in lumea asta! Dar sunt impacata si, totusi, fericita ca acum am 2 fetite, care imi lumineaza fiecare clipa din viata mea.
  Nu pot uita…, au trecut aproape 7 ani, si nu pot uita! Durerea ma invadeaza de fiecare data cand imi aduc aminte de ingeras, iar cicatricea din inima mea si sufletul meu faramitat se va tamadui, poate, doar odata ce ma voi stinge si eu!
  Pana atunic, mi-au ramas amintiri infipte in acea inima ranita, ca niste sageti otravite. Pentru ca atunci, desi doar pentru nici patru luni, am trait ca in rai, alaturi de prima noastra nascuta! Sper ca acolo a plecat cu adevarat si e in liniste si armonie perpetua.

  • Carla

   Nati… nu am cuvinte… Îmi pare atât de rău pentru pierderea ta, pentru pierderea tuturor mamelor de pe lumea aceasta!!! Nu ştiu ce e în sufletul tău, dar simt că e cumplit să trăieşti o viaţă cu asemenea amintiri a ceea ce putea să fie şi n-a mai fost…
   Dumnezeu să o odihnească în pace pe fetiţa ta… iar ţie să-ţi aducă mereu numai împliniri alături de cele două minuni ale tale… Să fiţi mereu sănătoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.