Arme albe!

Jan 19, 2012 by

Ok: povestea aceasta e foarte scurtă. Le-am cumpărat fetelor cuburi. Frumos colorate, uşor de asamblat, o plăcere să te joci cu ele! (Eu am construit cu ele ore întregi! :D)

Şi ele ce-au făcut?! După ce au distrus toată munca mea constând în căsuţe, roboţei şi maşinuţe… au găsit o nouă întrebuinţare pentru bietele cuburi nevinovate. Cam aşa:

Vă las să vă imaginaţi răzbunarea de după, doar nu credeţi că tocmai Sofia ar fi lăsat lucrurile aşa, oricât a încercat Nati să disimuleze momentul… 😀

p.s. Cuburile se numesc “Buggi”, sunt nemţeşti, foarte bine turnate, o variantă similară cu celebrele Lego, dar la jumătate de preţ. Se găsesc în reţeaua magazinelor Kaufland, eu nu le-am mai găsit niciunde altundeva. Dacă aţi mai văzut undeva asemenea cuburi, daţi-ne de ştire, mai vrem să cumpărăm, ne plac la nebunie!

5 Comments

 1. Cum se uita Sofia, ca in filmele acelea cu razbunatori…ta na na nam ..ta na na nam…ta na na nam

  • Carla

   Aha! 🙂 Şi la final îşi şterge nasul ca un Bruce Lee însângerat! 😀

 2. Nico

  Aoleu..am comis-o..ia mai bine sa ma prefac ca eu ma jucam aici cuminte.. Uite, mami, m-am apucat sa reconstitui casutele, roboteii si masinutele construite de tine.. 😀

  p.s. Sarmana Sofi, a facut o fatuca asa de scumpa.. Mititica! 🙁

 3. Cristina

  Doamne cat sunt de expresive(Sofia,cum a lasat ambalajul din mana,iar in privire se citeste clar”o sa vezi tu”) si destepte(Nati,a dus’o capusorul sa se joace ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat)
  Mortale!!!!! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.