Momente Kodak

Dec 3, 2011 by

Momente Kodak

Mi-au plăcut întotdeauna petrecerile aniversare ţinute în familie. Cele cu salate frumos ornate în boluri ceramice, cu tort de casă decorat cu bombonele şi cu lumânări micuţe în care să suflăm la rând, toţi copiii, fără să ne săturăm… Cu părinţi şi bunici aliniaţi deopotrivă pe canapea sau înghesuiţi incomod pe scaune multe, cu copiii chiuind transpiraţi prin toată casa, cu cadouri frumos împachetate şi cu exclamaţii de încântare după desfacerea fiecărui ambalaj…

În familia mea, acest obicei s-a păstrat de când mă ştiu. Nu s-a schimbat mai nimic, în afara noastră, a personajelor cheie: noi, copiii, am devenit noii părinţi, părinţii noştri au trecut în fotoliile bunicilor, bunicii s-au dus toţi de lângă noi… iar chiotele ce se aud prin casă sunt, acum, ale celor micuţi, din noua generaţie, proaspăt veniţi pe lume. Restul e la fel. Salatele se ornează, frumos, în aceleaşi boluri, reţetele de torturi sunt de-o seamă cu noi, iar cadourile au aceleaşi funde colorate.

Şi totuşi…

Mi-e teamă că îmbătrânim prea repede, că ne înstrăinăm, că distanţele – şi vieţile atât de diferite – ne fac să fim tot mai puţin acolo, cu sufletul, nu doar ocupând un loc pe un scaun şi privind pe furiş pendula de pe perete.

Mă uit în urmă… anii mei au trecut mult prea repede! Caut în folderele calculatorului, scotocesc după amintiri, derulez fotografie după fotografie şi nu-mi amintesc unde am fost, ce am făcut între toate aceste aniversări!

La 24 de ani mi-am propus să cuceresc lumea.

La 25, simţeam că deja am cucerit o parte din ea.

La 26 de ani îmi făcusem o mulţime de noi prieteni.

La 27, prietenii nu mi-au mai fost de ajuns…

La 28 de ani mi-am dorit o familie.

La 29 de ani, noul meu vis tocmai se împlinea…

La 30 de ani, familia mea se dublase, în burtică.

La 31 de ani, am început să reîntineresc.

Iar astăzi, la 32 de ani, am avut certituninea că toate visele mi s-au înplinit. Lumea e a mea, am cucerit-o!

Related Posts

Share This

19 Comments

 1. Bianca Igarelu

  La multi ani!!!

 2. ambasadoarea

  Yes, you did it! La multi ani!

 3. Foarte frumoasa lumea ta…! La multi ani sanatosi si buni! 🙂

 4. La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. La multi ani!!!

 6. Dramy

  Pentru ca te citesc de mult,am senzatia ca deja te cunosc desi nu te-am intalnit decat virtual…Avem in comun un oras frumos,Timisoara,aceeasi data a nuntii, rolul de mamici ( eu am o fetita de 6 luni)si multe povesti de pe blogul tau in care m-am regasit.Mi-a placut felul direct,deschis in care iti exprimi parerile(cu care nu intotdeauna sunt de acord:)) si incerci sa pastrezi franturi de viata si experiente pentru fetitele tale frumoase.Am vrut de nenumarate ori sa las un comment si uite ca abia acum de ziua ta,reusesc si iti urez un sincer LA MULTI ANI!Sa fie plini de bucurie,zambete si dragoste.Poate ca uneori timpul trece prea repede pentru noi dar in final conteaza sa poti sa numeri momentele Kodak si sa vezi in fiecare dimineata iubirea din ochii copiilor ce intind bratele spre tine,pura,adevarata,de nepretuit…Dramy

 7. La multi multi ani cu sanatate, fericire, ani plini de momente frumoase, de vise implinite si de clipe magice.

  La multi multi multi ani!

 8. La multi ani!!! 🙂

 9. La multi ani:), frumos vis, ma bucur ca ti s-a implinit, toate pozele sunt suberbe, ti-am citit povestea in imagini:) Sa te simti mereu asa, implinita:)

 10. Lavinia

  La multi ani cu sanatate si noroc!

 11. La multi ani!!!!!!!!!!!

 12. La Multi Ani desi intarzioat, fericire si multa sanatate sa duci pana la capat viata asta implinita.Sunteti chiar o familie Kodak! va pupam

 13. monica

  LA MULTI ANI DRAGA CARLA! ITI DORESC SA-TI FIE VIATA FRUMOASA,CHIAR DACA E GREA!

 14. ella

  La Multi Ani, sa fi iubita. Multa sanatate si numai momente “kodak” alaturi de frumoasa ta familie.

 15. Carla

  Vă mulţumesc tuturor pentru urări!

  Multă sănătate şi vouă, împliniri şi zile frumoase!

 16. Manu

  Iti spunem si aici un “LA MULTI ANI !!!” plin de dragoste si ganduri bune. Sa ne traiesti, sa te bucuri de toate cele ale vietii, caci tot ce ne este dat sa traim este pentru ca sa devenim ceea ce trebuie sa devenim fiecare dintre noi, tu stii asta!!
  Esti frumoasa, sunteti frumosi cu totii impreuna si fetele tale vor fi mandre de asa o mami, extraordinara, cea mai ambitioasa si mai razbatatoare mamici din cate am cunoscut pana acum! Sa va dea Dumnezeu numai zile frumoase!

 17. La multi ani, Carla! Sa ai inca pe atatea vise implinite si o viata fericita alaturi de familia ta frumoasa!

  P.s.: iti sta taaare bine bruneta:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.