1 din 440

Dec 13, 2011 by

1 din 440

Bibi este un băieţel care…

Am mai spus asta? Foarte bine, o voi spune din nou.

Bibi este un băieţel din Mangalia, de vârstă apropiată de cea a măzărichilor mele, cu ochi albaştri ca cerul şi un zâmbet cum numai copiii atât de mici pot avea, atunci când nu ştiu nimic din ceea ce le poate face rău în viaţă.

Bibi e un copil frumos, iubitor şi vesel, cum orice copil este, la această vârstă. Aduce lumină şi bucurie în viaţa familiei sale, aduce mulţumirea unui rost pe lumea asta, speranţa că nu trăim degeaba – ca părinţi… şi că vom trăi, prin copiii noştri, încă o dată, poate mai frumos, mai liber, mai înalt…

Dar Bibi e bolnav. Iar boala sa nu trece cu un antitermic, o supă caldă de pui şi un sărut pe frunte. Nu trece cu o reţetă compensată. Cu un flacon de bau-bau-antibiotic, cu 3 injecţii sau cu o scurtă internare într-un spital de pediatrie. Nu trece nici măcar cu lacrimi, rugăciuni şi încredere că Dumnezeu va face, peste noapte, o minune.

Poate trece, însă, cu încredere în oameni. Cu speranţa că, mobilizându-se doar 0,2% din români în această săptămână, Bibi se poate face bine. Ştiţi cât înseamnă 0,2% din români? Unul din 440 de oameni. 50.000 de români. De atât de nevoie. De tine. De cel puţin unul din prietenii tăi… de cel puţin unul din prietenii lui… şi tot aşa, până la sfârşitul săptămânii.

Eşti acel 1 din 440? Atunci…

În reţelele de telefonie mobilă: 2 euro pentru un SMS la 848.

În reţeaua Romtelecom:
0 900 900 301 – 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.