Să ne împrietenim cu muzica clasică…

Jun 24, 2011 by

Pentru cei asemeni mie, amatori de muzică clasică însă complet neştiutori într-ale subiectului, spectacolul următor este o capodoperă de divertisment, combinat cu muzică frumoasă, interpretată live tocmai de Orchestra BBC.

Realizatorul show-ului, renumitul comediant englez Bill Bailey, realizează împreună cu orchestra BBC o adevărată incursiune în istoria muzicii, de la marii clasici (Beethoven, Strauss, Saint-Saens) şi până la formaţii de suflet ale ultimelor generaţii, cum ar fi momentul Bee Gees, pe care îl puteţi urmări chiar acum :D:

Pe parcursul a 60 de minute avem ocazia de a cunoaşte, într-un mod extrem de original şi amuzant, instrumentele muzicale ce compun o orchestră, alături de alte instrumente muzicale dintre cele mai originale, de exemplu cornul alpin sau talăngile văcuţelor:

Remarkable Guide to the Orchestra este un show extraordinar, cu review-uri elogioase în mass-media britanică (şi ştiţi ce se spune despre umorul britanicilor :D), ce merită vizionat cu maximă atenţie şi relaxare, chiar alături de copii… vă veţi amuza cu siguranţă!

Dacă nu îl cunoaşteţi pe Bill Bailey, vă recomand spectacolele sale cu căldură! Este un comediant şi totodată un artist muzician de mare clasă, cu momente de stand-up comedy originale şi pline de un umor sănătos, spumos, de “audienţă generală”…

Dacă recomandările mele nu v-au convins, aruncaţi un ochi la publicul de la spectacolele sale… Numărul de spectatori şi aplauzele acestora sunt o carte de vizită pentru acest artist de nota 10. Mulţi comedianţi ar avea nevoie măcar de o fărâmă din inspiraţia şi charisma lui!

În loc de încheiere, unul din momentele mele preferate 😀 :

Yes, there is an accident, but let’s enjoy the ride!… 😀 😀 😀

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. Alessia

    Multumim, Carla, pt aceasta incursiune spectaculoasa, m-a uns efectiv pe suflet, era exact ce aveam nevoie in seara aceasta.
    Te imbratisez cu tot dragul !

    • Carla

      Cu mare plăcere! Mă bucur că ţi-a plăcut, e ceva inedit, diferit de show-urile noastre de divertisment…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.