Part-time mami

Apr 11, 2011 by

Part-time mami

M-am reîntors la lucru.

Ca şi cum n-aş fi fost cu totul dedicată trup-timp-şi-suflet fetiţelor mele, am decis să nu ratez şansa de a reîncepe colaborarea cu echipa Best Kids, pentru care abia începusem anul trecut să lucrez, cu câteva zile înainte să nasc inopinant.

Voi scrie despre jucăriile frumoase pe care le găsiţi de vânzare pe site, despre diverse articole pentru bebeluşi şi mămici,  despre lucruri utile şi inutile 🙂 de care avem nevoie în creşterea copiilor, despre recomandările specialiştilor, despre experienţele noastre cu diferite produse şi despre tot ceea ce poate fi util de ştiut atunci când le achiziţionăm!

Cu alte cuvinte eu cercetez, iar voi serviţi de-a gata! 🙂

În partea de jos a blogului noastru găsiţi bannerul de acces  pe Blogul BestKids. Vă aştept deci, în fiecare săptămână, pentru idei de cadouri, produse de sezon şi poveşti inedite despre noi! Feedback-ul este întotdeauna binevenit, aşa că nu vă sfiiţi! 😛

*****

Săptămâna aceasta: Premergatorul – primii pasi in explorarea mediului inconjurator. Sfaturi pentru achiziţia premergătoarelor, avantaje şi dezavantaje ale folosirii lor, modele de premergătoare cu funcţii multiple.

2 Comments

 1. felicitari! o sa trecem pe acolo, si vom incerca sa va recunoastem printre randuri… ca imi imaginez ca nu poti scrie mereu despre realitate sau din experienta atunci cand tema articolului este impusa…

  • Carla

   Păi un lucru îţi pot spune sigur… nu voi scrie despre lucruri care mi se par periculoase, sau despre care nu găsesc informaţii suficiente.

   Oricum, chestii drăguţe am găsit deja o mulţime… şi am libertatea de a-mi alege subiectele, în general.

   Eu chiar mă bucur să pot face recomandări!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.