De weekend

Apr 3, 2011 by

Sofia ne-a dat trezirea, din nou, undeva înainte de 7 dimineața… încă buimacă, am realizat că – după luni de zile deja – a fost prima noapte în care n-a plâns deloc în somn și n-a fost nevoie să mă ridic la ea nici măcar o dată… I-am mulțumit în gând, ridicându-mă încet din patul conjugal în mijlocul căruia Nati dormea majestuasă între mine și tati, depusă acolo cândva în noapte, după nenumărate orăcăieli și plimbări la pătuțul ei, pentru suzetă.

Am luat-o deci pe Sofi și ne-am refugiat doar noi două în camera alăturată, unde am mai moțăit o vreme, așteptând primele raze de soare și drăgălindu-ne cu veselie mare… așa am observat – printre râsete largi – că, în sfârșit!, Sofiei îi apăruse cel de-al treilea dințișor, sus, pe care îl așteptăm de luni de zile să străpungă gingia și să ne lase să dormim în pace… Și uite că ne-a lăsat!

După-amiază ne-am gătit de sărbătoare și am pornit la drum. Nati veselă și nerăbdătoare să ajungem undeva… oriunde, Sofi înbufnată și serioasă cum deja ne-a obișnuit de câteva săptămâni încoace.

Natalia, 03.04.2011

Sofia, 03.04.2011

Am sărbătorit-o, azi, pe Maia, prietena noastră. Nimic nu ne-ar fi putut strica cheful de joacă, nici măcar eternele dureri de dințișori – care n-au reușit decât să ne indispună din timp în timp, dar nu suficient cât să ne țină departe de jucăriile Maiei, de tortul ei cel bun și, mai ales, de minunatele baloane cu heliu!

La mulți ani, Maia dragă!

Maia la 1 anișor, 03.04.2011

Maia la 1 anișor, 03.04.2011… copiii la joacă!

Natalia, singură în picioare… 03.04.2011

Sofia, singură în picioare… 03.04.2011

”COPY”…”PASTE”.


Related Posts

Share This

10 Comments

 1. Deci body urile astea ale lor m au innebunit!!!!Sunt superbe, sunt asa de expresive piticele voastre incat nu ma satur sa ma uit la pozele cu ele!Pupici pt fete!

 2. miha mara

  excelente body-uri! grozava ideea :))

 3. felicitari pentru dintisori! … sper sa aveti nopti cat mai linistite de acum inainte… 🙂
  Pupacim cu drag

  • Carla

   Da, am avut liniște… noaptea aceea! 😀 Că apoi am luat-o de la capăt, dar suntem obișnuiți deja cu câți km facem în fiecare noapte la pătuțuri și înapoi, doar pentru pus suzeta în gură…

 4. Gabita

  Sa va bucurati de micute, si sa creasca mari si sanatoase.

 5. Alessia

  Adorabile !
  Le trimit si eu o imbratisare virtuala… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.