Bine-ați venit!

Feb 16, 2011 by


Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/clients/client2/web5/web/wp-content/uploads/et_temp/SN_1-177052_218x218.jpg) is not within the allowed path(s): (/home:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp:/var/cpanel/php/sessions/ea-php74:/usr/local/lsws) in /home/jocurbanro/public_html/wp-content/themes/Magnificent/epanel/custom_functions.php on line 1020
Bine-ați venit!

Iată-ne, în sfârșit, în căsuță nouă…

Am căutat un spațiu cât mai primitor, luminos, aerisit și vesel, așa cum ne place nouă… Am pregătit pagini noi, cu subiecte noi; am organizat lucrurile cât mai simplu, pentru a fi la îndemâna oricui să le parcurgă; și, nu în ultimul rând, am decis să ieșim din tiparele vechiului blog și să scriem despre mult mai multe lucruri care ne plac și care ar putea plăcea și altora…

În fond, acesta este rolul oricărui jurnal… de a păstra idei, notițe, imagini, melodii și orice alt fel de amintiri frumoase, pe care să nu lăsăm să se aștearnă, în timp, uitarea.

Ne bucurăm că, în decursul lunilor ce au trecut de la deschiderea blogului nostru, am câștigat atâția cititori – prieteni virtuali ce ne sunt mereu alături și nu fac niciodată economie la cuvinte frumoase! La rândul nostru, am îngroșat zi de zi rândurile reader-ului nostru, cu bloguri vechi și noi, care ne plac teribil. Ne cerem scuze,  dacă tot am adus vorba, că suntem atât de ”zgârcite” în comentarii, însă viața noastră e din ce în ce mai agitată și ne solicită din ce în ce mai mult, iar puținul timp rămas îl dedicăm în mare parte cititului… Suntem, totuși, prezente în viața tuturor, vă întoarcem fiecare vizită, ne bucurăm pentru fiecare lucru frumos și ne întristăm pentru fiecare necaz ce vi se întâmplă!

Bine-ați venit, așadar… V-am așteptat cu nerăbdare să ne jucăm împreună!

Cu drag,

Măzărichile & Carla.

Related Posts

Share This

12 Comments

 1. frumoasa noua voastra casuta )sa va bucurati si sa ne bucurati cat mai mult

  cele bune
  laura si crsitian

 2. Sa aveti parte numai de bucurii in casuta voastra noua, sa va jucati frumos si sa ne primiti si pe noi in jocurile voastre:)

 3. Super!!Imi place tare mult!!!!Multa liniste , bucurii si progrese in noua casuta ;).Pupici!

 4. Foarte frumoasa casuta voastra! Am asteptat-o cu sufletul la gura

 5. GABI ROSCA

  Sa fie cu noroc!!!!!

 6. La casa noua venim cu un dar: gandul nostru bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.