Crăticioare pentru bebeluși

Jan 13, 2011 by

Vuiește blogosfera de zgomot de crăticioare pentru bebeluși! 🙂

Grație măzărichilor care sunt, se pare, două domnișoare respectabile (în devenire) și respectate, n-am fost ocolite nici noi de Moș Crăciun, care a venit la începutul lunii decembrie și ne-a lăsat la ușă un pachețel special pregătit pentru ele… Pentru binele lor și munca mea. 😉

Este vorba de un set de vase pentru gătit special concepute pentru hrana bebelușilor, produs la Sighișoara, din email – ”cel mai sanatos material din care pot fi facute vasele de gatit, deci cea mai sigura solutie pentru sanatatea bebelusilor”, după cum susține producătorul.

Deși prețul lor, raportat la alte produse din comerț, mie mi se pare piperat (cel mai bun preț l-am văzut în hypermarketul Auchan – 115 lei), se prea poate ca alte mămici să nu facă rabat la calitate atunci când vine vorba de sănătatea copilașilor lor. Din punct de vedere al siguranței la gătit, dacă e să acceptăm afirmația producătorului cu privire la proprietățile emailului, aceste crăticioare fac toți banii.

Mi-au plăcut aceste vase minuscule, le-am testat, am gătit în premieră o supică pentru fete, garnisită cu o gălușcă de gris – supă care, din păcate, n-a avut niciun succes și, deși nu mi s-a cerut să promovez aceste articole în scop publicitar, am decis totuși să scriu despre ele și să le recomand și altor mămici.

De dimensiuni liliputane, crăticioarele acestea nu depășesc 500 ml capacitate, pentru mine fiind de un real ajutor atunci când vreau să prepar o singură porție de supică sau să păstrez la rece o rămășiță din mâncarea noastră, de adulți.

Iar când copii mai cresc, le putem folosi pe post de jucării, pentru gătit păpușilor și soldățeilor! 🙂

Related Posts

Share This

6 Comments

  1. Ghici ce fac? Tocmai comand si eu:)
    Sunt asa draguteeeeeeeeeeeeee si utile pe de alta parte:)

  2. Ei, asta e acuma…cine stie cand ajung eu la Auchan…e mai comod asa:))

  3. arată atât de bine încât îmi vine să le cumpăr şi eu să mă joc cu ele; că altceva n-aş avea ce face cu ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.