Cine este DAVID?

Oct 21, 2010 by

Iată câteva din documentele medicale care atestă diagnosticul lui David:

 

Related Posts

Share This

4 Comments

 1. Rodica Cojan

  M-a intristat aceasta veste nespus de mult dar trebuie sa gandim pozitiv….sanse exista doar ca mai trebuie ceva rabdare in plus.
  Nu fii descurajata Mihaela draga , v-a fi bine Dumnezeu este alaturi de voi si nu va l;asa din bratele Lui ….am discutat cu cativa colegi si vom cauta posibilitati sa adunam si noi la lucru bani pentru David. Doresc sa multumes Carlitei pentru minunatul gest facut si sa stii ca m-a inpresionat pana la lacrimi.
  Am sa ma rog in fiecare seara pentru David , dar si pentru copilasii tai Carla . Va inbratisez Mama Rodica

  • Mulțumim frumos, și Mihaela și eu, pentru gândurile bune…

   Azi chiar vorbeam cu Miha – care era foarte descurajată de aflarea noilor vești – și încercam s-o încurajez cu faptul că atâta vreme cât alături de ea există oameni de bine, sufletiști, nimic nu e pierdut… Și din puțin cu puțin se face mult!

   Și eu sper și cred că, la final, totul se va termina cu bine pentru David!

 2. Imi pare rau sa aud vestile astea, insa asa cum spui si tu , Carla , batalia nu e pierduta.Dumnezeu o sa aiba grija de el!Am vazut contul Mihaelei deschis la Raiff (mi e mai usor la Raiff , e o sucursala in cartier) . Luni o sa fac si eu o depunere pt David.Doamne ajuta sa aflam vesti bune!

  • Mulțumim din suflet.
   Dacă e să avem încredere în Dumnezeu, poate că această amânare s-a întâmplat tocmai pentru ca părinții lui David să poată avea șanse mai mari să strângă acei bani.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vești rele pentru DAVID! « De-a mama, tata si copiii - [...] Cine este DAVID? Ajutor [...]
 2. DAVID îl așteaptă pe Moș Crăciun… « De-a mama, tata si copiii - [...] p.s. Documente privind diagnosticul lui David puteți consulta aici. [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.