Cum am aniversat 6 luni

Sep 27, 2010 by

Am avut un weekend plin, cu multe plimbări, cadouri și, mai ales, cu multă atenție și dragoste de la mami și tati (ca în fiecare zi). Am sărbătorit trecerea primelor 6 luni de viață într-un mod simplu și plăcut, fără învitați și fără tam-tam, pentru că așa a decis mami că e mai relaxant pentru noi…

Ca să fie totuși și puțină sărbătoare în casă, mami ne-a pregătit un tort mic, de budincă, la care taaaaaare am mai salivat! Și, până la urmă, s-au înfruptat doar ea și tati din el, nouă ne-a dat să gustăm doar o picătură de pe vârful unei lingurițe! 🙁 Dar, ca să ne împace, mami ne-a promis că la împlinirea primului anișor ne va pregăti un tort sănătos și pentru copii, din care să putem mânca și noi, pe săturate!

Ziua de sâmbătă ne-am petrecut-o în parc… unde, binențeles, ne-am dat pe leagăn până ne-a cuprins somnul pe amândouă.

Sofia (stânga) și Natalia (drepata), 25.09.2010.

Sofia, 25.09.2010.


Natalia, 25.09.2010.

Apoi ne-am jucat în cărucior și am dormit mult și bine la soare, în timp ce mami a citit, relaxată…

Sofia, 25.09.2010.


Natalia, 25.09.2010.

Sofia (stânga) și Natalia (drepata), 25.09.2010.

Seara am hoinărit prin mall, am mâncat clătite (toți :D) și tati ne-a cumpărat două salopete de iarnă frumoase foc, cu fermoare la picioare, astfel încât să se poată închide și sub formă de sac, și sub formă de pantaloni, după preferințe…

Sofia cu tati, 25.09.2010.

Natalia (stânga) și Sofia (drepata), 25.09.2010.

Am continuat shootingul foto fără prea mult entuziasm, doar ca să-i facem o plăcere la mami… Din punctul nostru de vedere, aparatul foto e doar un obiect negru și urât, care ne displace total și ne invadează spațiul personal, umplându-ne de trac și seriozitate. Nu ne place deloc, da deloc!

Natalia, 26.09.2010.

Sofia, 26.09.2010.

Și cel mai bine a fost când, după ce tati a meșterit o seară întreagă, am putut inaugura – în sfârșit! – scăunele noastre speciale de păpat… Deocamdată ne pierdem în ele, dar acum avem un motiv în pls ca să creștem repede cât mai mari!

Sofia (stânga) și Natalia (dreapta), 26.09.2010.


Natalia, 26.09.2010.


Sofia, 26.09.2010.

Related Posts

Share This

13 Comments

 1. Pfaaaaa….ce frumuseti avem noi aici!Sunt superbe piticele!!!!Ma uitam cu sotul meu la pozele cu piticele voastre si nu mi venea sa mai inchid :).Ce sa zic , sa va fie sanatoase si voi la fel , frumoase sunt rauuu de tot, o spun cu toata sinceritatea!Ce frumoase sunt ele in scaunele si in parc!Sa stapaneasca sanatoase toate cadourile si noile achizitii ;).Pupici

  • 😀 Ați văzut ce am crescut?!
   Mulțumim, din nou, de aprecieri… Și nici Daria nu-i mai prejos, îți vine s-o mănânci ce scumpă e!

 2. Multe inainte:) fericite, inconjurate de parintii lor dragi!

 3. Ramona I

  Sunt superbe fetitele 🙂 Doamne, si cat au crescut…. sunt din ce in ce mai frumoase… frumoase foc! Sa fie sanatoase si voi de asemenea sa le puteti creste si in continuare la fel de frumos. Imi place tare mult cum stau ele in fundulet, se tin destul de bine si frumos. cat despre scaunelele de masa, sa le foloseasca cat mai mult si cu placere 🙂 sa faca si putina dezordine pe ele, ca-s prea faine :)))) va pupacim si la mai mare!!!!

 4. Superbe!Iti seamana atat de mult!Sa fie sanatoase si multe lunite inainte!

 5. mmarialj

  sa fie sanatoase si bucuroase mereu, sunt frumoase foc si parca nu seamana perfect:)

  • Nu seamănă… 🙂 Pe măsură ce vor crește se va vedea tot mai bine diferența de fizionomie dintre ele… sau nu?! 🙂

 6. abia acum am vazut postul… Maza sunt minunate. Sa va traiasca si sa sa stapaniti sanatosi scaunelele de masa. 🙂 Acelasi model (reglabil si pe inaltime) vroiam si noi sa ii luam Mariei. … Acum asteptam sa vedem cand va avea voie sa stea in fund .. :
  Costumasele de iarna sunt delicioase. 🙂 … pardon, Maza in costumase sunt delicioase.

  Ma uit la ele si parca nu-mi vine sa cred ca ele sunt alcele bobite de acum 6 luni…

 7. ayandari

  de cate ori ma uit la ghiduselele tale, imi doresc din suflet sa am si eu o fetita mica, mititica.Scaunelele sunt extraordinar de frumoase si cred ca si foarte practice.Am omis sa va spun si la multe lunite inainte, sa fie sanatoase si sa se dezvolte armonios si de acum incolo.va pupam frumosilor cu mult drag!

 8. Să-ți dea Dumnezeu să ți se împlinească dorința!

  Mulțumim de urări! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.