Săptămâna 32: ultimele detalii

Mar 10, 2010 by

Hahaha, aș vrea eu ca titlul acesta să fie corect! 😀

Adevărul este undeva … nici măcar la mijloc. Dacă întradevăr am bifat chiar și ultimele achiziții din listă (îmi mai lipsesc doar 2-3 mărunțișuri: ser fiziologic, tampoane sterile și cred că atât), plus căruciorul – moartea pasiunii, detaliile sunt încă departe de a fi aranjate: nimic montat, nimic pregătit, curățenia generală pe care vreau neapărat să o facem e utopie (din cauza vremii reci de afară), iar hăinuțele spălate sunt încă în aceeași poziție, pe masa de călcat.

Durerile de spate sunt tot mai îngrozitoare, din cauza lor fac nopți albe iar ziua nu sunt bună de nimic, nu mai pot sta în picioare nici cât să spăl câteva vase la chiuvetă, iar burta tot mai mare și grea mă împiedică să fac cele mai elementare mișcări. Plus contracțiile, din ce  în ce mai dese și neplăcute… 🙁

În altă ordine de idei, ieri le-am cumpărat cercei măzărichilor!

Dacă vi se par opulenți, luați în calcul că, de fapt, sunt mai mici decât unghia de la degetul mic, iar pietricelele, de exemplu, sunt cât gămălia unui ac fiecare! 🙂

Apropos de măzărichi, la controlul de ieri doctorița a descoperit cu surpriză că una dintre ele s-a întors din nou, iar acum stă cu capul în jos, pregătită de plecare… motiv pentru care de vreo săptămână încoace, mai ales noaptea, mă plimb  eu la baie din oră în oră!

Tot ieri, cântărindu-mă, am sărbătorit rotunjirea numărului de kg dobândite în sarcină: 20. Nu mă mai amuză deloc trimestrul acesta, abia aștept să se termine totul și să scap. Categoric nu fac parte din acele mămici care vor suspina întreaga viață după mirifica perioadă de sarcină, cea mai placută etapă a vieții lor. Mie nu  mi-a plăcut deloc. Vizitele la ecograf și comunicarea cu burtica sunt singurele lucruri frumoase, de care m-am bucurat la maxim în fiecare moment. De restul… mă lipsesc bucuroasă.

Related Posts

Share This

5 Comments

 1. Deni

  sunt absolut superbi cercelusii 😀 imi plac atat de mult incat ma gandesc foarte serios sa ma duc sa-mi iau si eu acelsi model :p

 2. ayandari

  aceleasi sentimente le-am nutrit si eu in legatura cu perioada de sarcina numai ca tu scapi cu 2 dintr-un foc, eu trebuie sa mai trec inca o runda prin toate scarboseniile de stari neplacute.Offfff daca s-ar puitea sa fie altcineva insarcinat in locul meu as fi bucuroasa eu doar sa nasc :-D.Ce misto de mamicile de gemeni!
  Iar cercei d-aia am sa pun si eu daca am sa am o mazarica 😀

 3. Of… dacă mi-ar fi venit ideea să adopt, ca să nu trebuiască să trăiesc ce mi se întâmplă acum, în ultimele zile… :((

 4. ayandari

  Nu cred ca se compara a fi mama naturala a unui copil cu a adopta copilul altcuiva.Si eu am avut o sarcina cumplit de grea dar nu as da pe nimic in lume momentele alea chiar si insuportabile uneori pe faptul ca Guguluful meu e sange din sangele meu, carne din carnea mea si trup din trupul meu.E ceva divin ce ni se intampla.Dupa ce vei scapa de greutatea asta mare, vei vedea sarcina cu alti ochi.Nastere usoara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.