Săptămâna 31

Mar 2, 2010 by

Astăzi sărbătorim din nou.

Am intrat în luna a opta de sarcină, ta-da!!!

După festinul de ieri seară, cu ouă umplute acasă, îngheţată din belşug la gelateria preferată şi un film romantic la cinema – cadou de la tati pentru mami, urmează ca azi să ne delectăm cu o plimbare printre rafturile hypermarketurilor, în cinstea măzărichilor şi a ultimelor lucruşoare ce ne lipsesc, pentru naşterea lor. Apropos, vi s-a întâmplat vreodată să alegeţi un film doar pentru că v-a plăcut la nebunie culoarea verde a afişului promoţional?! 😀

Înainte să intru în concediu prenatal, mă întrebasem nu o dată ce voi face cu tot timpul liber ce-l voi avea… mi-era teamă că mă voi plictisi, că mă voi plafona stând în casă şi numărând zilele de AMR. M-am înşelat. Am atâtea de făcut şi timpul zboară atât de repede, zilele trec una după alta şi mă trezesc în fiecare seară certându-mă că am mai pierdut o zi preţioasă fără a bifa nimic pe lista pregătirilor pentru “marele moment”. Invit, pe această cale, pe oricine are plăcerea de a călca, să mă viziteze cu încredere! Mi s-au adunat două stive de aşternuturi şi hăinuţe de măzărichi pregătite alături de călcător, pe masă… Poftiţi, deci, cu încredere! Mă revanşez cu ceva bun de mâncat, oricând!  Binenţeles, mă angajez să particip şi eu, indirect, la procesul de împăturire… promit să mă ocup personal de şosete, căciuliţe şi alte obiecte vestimentare minuscule.

O altă veste bună este că, foarte curând, voi începe o colaborare cu un site dedicat  vânzării de produse pentru copii şi mămici. Veţi putea găsi acolo sugestii, recomandări şi articole legate de dezvoltarea şi creşterea copilului, de nevoile celor mici şi ale mamei deopotrivă. Produsele recomandate le veţi putea achiziţiona chiar de pe site, însă  şi o simplă lecturare a textelor poate fi utilă oricărei mămici care caută informaţii despre creşterea copilului ei. Partea interesantă, şi funny cred eu, este că voi scrie aceste articole pe măsură ce mă voi lovi eu însămi de diferite situaţii, deci tot ce voi scrie acolo va fi din proprie experienţă şi nu la recomandarea vreunui producător sau a unei terţe persoane.

De aceea sunt atât de “ocupată” zilele acestea. Am mintea plină de gânduri şi idei, sunt euforică, mă preocupă acest subiect şi vreau să fac lucrurile în aşa fel încât să iasă bine, să am satisfacţia că textele mele vor fi de folos cuiva, să primesc feedback pentru munca mea şi, nu în ultimul rând, să mă bucur că pot, în sfârşit, să îmbin utilul cu plăcutul, să transform hobby-ul meu de a scrie în  ceva  util  şi altor mămici (şi tătici).  Revin cu noutăţi curând!

Mda. Şi ca să nu stric rutina fotojurnalului de sarcină… poze cu burtoiu’ şi cu fălcile de hârciog pe care le-am dezvoltat în ultimele săptămâni. Ta-da, gen.

Related Posts

Share This

6 Comments

 1. Andreea de la Iasi

  putem veni eu cu Narci si Ema ?

  p.s. promitem ca nu udam baia:))

 2. T_Ioana

  Esti atat de frumoasa! Fetele tare vor fi foarte mandre si incantate cand vor vedea ce ambalaj minunat a fost “pastaia” lor 😀
  Pupici!

  • Mulţumesc din suflet pentru compliment! Mă duc repede să mănânc o ciocolată, că mi s-a urcat la cap! 😀

 3. ce mamica harnicuta! … noi la 35+ sapt, inca nu am spalat si calcat nimic… dar de saptamana viitoare trecem la treaba!

  referitor la ambalajul pastaii, subscriu si eu la parerea Ioanei! Esti o graviduta minunata care radiaza a sanatate si fericire!

  • Mulţumesc şi ţie (vouă) …

   Voi mai aveţi timp!
   Dacă nu m-ar fi atenţionat inclusiv doctoriţa că trebuie ssă mă pregătesc mai repede, poate nici eu nu m-aş fi grăbit. Este vreme, vorba ceea! 😉

   Pe de altă parte, cu ruşine mărturisesc că deşi intru frecvent pe blogul vostru, nu v-am scris nimic până acum… Dar mă revanşez, o sa vedeti! 😛

Trackbacks/Pingbacks

 1. Am scris. « De-a mama, tata si copiii - [...] Lucrurile de care povesteam de curând n-au rămas în [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.