Cântec de leagăn

Mar 12, 2010 by

Nimic pare să nu mai funcționeze în seara aceasta. Niciun cântecel, nicio mângâiere… niciun gest. Nici măcar mâinile lui tati, care întotdeauna băgau spaima în fete și se linișteau imediat!

O fi prima ceartă serioasă a măzărichilor,  prima lor bătaie, prima luptă pentru teritoriu… cert este că avem o mare revoluție în burtică, de ore întregi. Gâlme, valuri, lovituri din toate direcțiile, pumni și picioare în toate măruntaiele… iar mami subsemnata este pe cale de a claca. 🙁

Se anunță un weekend plin. De peripeții.

Related Posts

Share This

4 Comments

 1. Mamico, mai indura purin! Inteleg perfect prin ce treci… si noi suntem cam in aceeasi perioada, dar Maria noastra n-are partener de antrenamente, ceea ce ma face sa cred ca este un pic mai usor decat la voi.
  Hai, mai rezista putin!

  • Mai rezistăm amândouă, e musai! 😀

   Nu știu dacă e mai ușor sau nu cu gemeni în burtică, dar în mod sigur dacă se pornesc amândouă măzărichile să facă scandal deodată, 4 piciorușe și 4 mânuțe se simt muuuuuuult mai tare decât două…

   Norocul meu că nu se întâmplă des să le apuce pe amândouă deodată. Însă aseară au fost criminale, m-au chinuit ca niciodată până acum.

 2. Barzoi

  La mine era mega-revolutie de cate ori faceam baie. Burta mea era ca din filmele cu Aliens si ma intreba al meu usor ingrijorat daca e normal :)))

  Adevarul e ca nu e prieten prea mare cu apa nici acum.

  Ai incercat sa iti dai seama ce le-a agitat? Pot fi sunete, mancaruri …

  Avantajul e ca acuma se cearta in liniste :-))))

  • Da, bun avantaj întradevăr… 😀

   Ciudat este că nu făcusem absolut nimic să le agit. Eram liniștită, nu mă obosisem, nu era gălăgie, nu mâncasem nimic ciudat… pur și simplu și-au început exercițiile obișnuite de seară și nu s-au mai oprit. Într-un mare fel.

   Între timp, au mai trecut câteva zile, în care s-au comportat identic, la aceeași oră aproximativă. Trag concluzia că pur și simplu au prins puteri magice și-și arată mușchii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.