Violette – Visul

Sep 3, 2009 by

Zilele trecute am fost visată mămică. Am râs, convinsă ca mai e destul pana când visele – ale mele sau ale altora – vor deveni realitate. Însă verișoara mea – mamă la rândul ei, a ținut să-mi povestească visul ei, care i se păruse atât de intens și real…

Se făcea că eram mama unei fetițe de 8 luni, tunsă băiețește, frumoasă și durdulie, pe nume Violette (citit în engleză). Hehehe… după ce că era frumușică foc, Violette era și foarte isteață. Spunea o mulțime de cuvinte pentru vârsta ei, comunica direct cu noi, ne răspundea la întrebări, era vesela și plină de viață. Noi, părinții, dar și ceilalți din familie, gravitam în jurul ei, impresionați la culme de mititica și adorabila făptură.

Mai departe, întreaga ei cameră și toate lucrușoarele erau decorate cu violet, draperiile aveau aceeași culoare, totul o reprezenta și i se potrivea. Iar eu și D. eram în culmea fericirii privind-o, având-o.

Zâmbesc, gândindu-mă ca visul Laurei a fost, poate, chiar în ziua când s-a petrecut micul miracol din interiorul meu. Și, dacă e asa,  mă întrebam mai devreme dacă n-ar trebui să dam curs acestei viziuni atât de… de bun augur. Ce-ar fi să fie fetiță și să o numim Violette?

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. Ce liste de nume aveti pana acuma? Ca asa cu 2 deodata va trebe liste consistente de nume de fete si baieti 😀

  2. … Nu prea avem, deocamdata… 🙂

    De fapt, nu prea avem preferinte comune, se pare ca nimic din ce-mi place mie nu-i place lui D. si vice-versa… in ultima instanta, fiecare dintre noi alege numele unuia dintre copii, daca altfel nu ne putem impaca! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.