La plimbare cu TAGA

Jul 24, 2009 by

La plimbare cu TAGA

Într-o țară ca Olanda, unde mersul pe bicicletă a devenit aproape o religie, a apărut pe piață o tricicletă-cărucior care a câștigat inimile a milioane de părinți, unică prin design, siguranță și funcționalitate: Taga.

Nu locuim în Olanda, iar viața în România este la ani-lumină depărtare de confortul și civilizația acestei națiuni, însă nu-mi pot imagina viața de părinte fără s-o proiectez într-un mediu cât mai liniștit, curat și sănătos pentru copilul meu…

Visez mereu la o locuință luminoasă și răcoroasă, ferită de trafic și zgomot, de noxele automobilelor și gălăgia produsă constant de acestea. Îmi imaginez un cartier mai retras, izolat de forfota orașului, în apropierea unui parc mare și curat, cu străzi micuțe și liniștite, cu locuri de joacă frumos colorate și o piață mare de legume-fructe undeva în apropiere.

Visez să ne plimbăm mult pe afară, să ne bucurăm de soare și aer curat, de ciripitul păsărelelor în parc și de prezența veselă a altor copii în locurile de joacă.

Și visez la această tricicletă-cărucior, care să-mi ofere posibilitatea de a mă deplasa pe distante mai mari, fără a fi nevoită să apelez mereu la mașina sau la mijloacele de transport în comun: TAGA.

Producătorii olandezi – deocamdată unici pe piață – ai acestei triciclete expun pe site-ul propriu toate avantajele folosirii acesteia, începând cu siguranța și rapiditatea deplasării, continuând cu modalitățile facile de depozitare și transport în portbagajul mașinii și, nu în ultimul rând, sistemul original de pliere, care o transformă din câteva mișcări într-un cărucior cat se poate de normal pentru spațiile indoor sau acolo unde este necesar.

Pe cadrul tricicletei poate fi asamblat, la alegere, unul din variatele modele de port-bebe disponibile: coș pentru nou-născuți, cărucior clasic, dublu-cărucior pentru gemeni, coș de cumpărături etc.

Înainte de a fi lansată pe piață tricicleta a fost minuțios testată, pentru ca utilizatorii acesteia să fie în maximă siguranță, fiind omologată conform tuturor normelor europene. Este sigură, stabilă, oferă confort și vizibilitate atât pentru părinte, cât și pentru copil.

Taga is a multifunctional urban vehicle, uniquely designed to suit the needs of today’s parents and children. Taga combines the benefits of a premium stroller and a carrier bicycle to create a new transportation modality.

Safe, Reliable and fun, Taga lets parents and kids move about the city easily, transforming a typical daily journey into an exciting adventure. When reaching the desired destination, whether a shop, cafe, indoor playground or a friend’s house, Taga is converted within seconds into a stroller, allowing parent and child to conveniently enter the premises, ride an elevator or ascend steps. There is no need to lock Taga outside and no parts are left behind. Taga can also be taken on the underground, train, bus or any other means of public transportation, offering continuous riding to and from any destination.


The Taga Difference

* Taga is able to carry you to longer distances than a stroller – and offers much more fun for the parent and child
* Taga is more modular, manoueverbale and convenient than a bicycle – and much safer for riding with kids
* Taga is more cost effective than a car – and much better for the environment and your well-being

Emotions in Motion

Taga is both a motional and an emotional experience. Parents and children are able to communicate while riding to create an ongoing emotional bond. Moving around with Taga and exploring the city together, each ride becomes a joyfully shared time. Truly an enriching parenting experience.

Din păcate, prezența acesteia pe străzile noastre rămâne – deocamdată – un simplu vis, inaccesibil românilor de rând, prețul ei ridicându-se la 1600 euro pentru modelul standard, la care se adaugă dotările suplimentare – pentru cine dorește mai multe opțiuni de a o folosi.  Eu, de exemplu, aș opta cu certitudine și pentru coșul de cumpărături, atunci când m-aș deplasa fără copil prin oraș…

Iar pentru mamele cu doi copii, gemeni sau de vârste apropiate, a fost conceput modelul Taga 2.0., cu două scăunele… De vis!

taga bike

Moș Crăciun, se aude până la tine? Sau trebuie să-ți trimitem scrisori peste scrisori? 🙂

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.